måndag 16 november 2009

HUMAN??, vad är det?

Än så länge kan jag bara komma på två dåliga saker med fernie, 1.) Alla tåg som passerar envisas med att tuta, spelar igen roll när på dygnet, 2.) finanskrisen har slagit till även här, så jobb verkar vara en bristvara. Ja, och det faktum att vi har samma kläder (inklusive underkläder) på oss för tredje dagen på raken. Men Victoria köpte lite shampoo så nu luktar vi gott i alla fall! Sånt kan vara viktigt när man ska socialisera, själv känner jag inga dofter eftersom jag drabbades av jordens förkylning precis innan vi lämnade svedala.

Men hur trevligt är det inte att alla pratar med oss vart vi än går? Kommer vara kickass på engelska när jag återvänder. OM jag återvänder, jag har en killerview från mitt fönster som är lätt värd att emigrera för. Ni märker att jag redan lyckas integrera en massa engelska i min text? Jag håller redan på att förvandlas till en kanadensare!

Nu ska jag gå ner och styra upp lite korv till middag, sedan ska vi ut på puben Bulldog och dricka oss en liten öl eller två. Förresten, Bulldog - hur coolt låter inte det? Allt här låter så otroligt häftigt, som fernies hockeylag - the ghostriders, man måste ju bara hålla på ett lag med ett sånt namn.

/Mikaela (som ska lära sig äta gröt imorgon bitti)

4 kommentarer:

  1. Fy fan vad coolt med lag som heter the ghostriders! Nu förväntar jag mig lite jeyrsey bilder framöver.

    go ghostriders go!

    SvaraRadera
  2. Jag har lagt eran blogg som startsida nu så jag vill ha uppdaterigar ofta=) saknar dig redan tora, även dig micka, lite! Hårdrockaren känner jag ju egentligen inte men du var kul iaf.
    Always and forever. Kclaeson

    SvaraRadera
  3. hur gick det med gröten??

    SvaraRadera
  4. det gick dåligt med gröten..

    SvaraRadera